Suvi Salmi
Dance Company Oy:n säännöt ja toimintaohjeet

1. Tanssikauden alku ja ilmoittautuminen

Kauden ensimmäinen viikko on maksuton kokeiluviikko. Silloin saat veloituksetta kokeilla haluamasi määrän lukujärjestyksen sisältämiä tunteja ilmoittautumalla ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@suvisalmidc.fi. Poikkeuksena ovat kisaryhmät, joihin on erillinen hakutilaisuus ennen kauden alkua. Jos tiedät jo kauden alussa mille tunneille ilmoittaudut ja haluat varmistaa paikkasi tunneilta, ilmoittautumisen voi tehdä etukäteen netissä tai tanssikoulun kassalla aukioloaikoina.

Tanssitunneille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake tanssikoulun nettisivuilla www.suvisalmidc.fi tai tanssikoululla. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Ilmoittautuessa kysytään maksutapa ja/tai laskutustiedot. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa yhden lukukauden lukuunottamatta kisaryhmiä, joihin sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Ilmoittautuessa asiakas hyväksyy maksun tanssitunneista suoritettavaksi eräpäivään mennessä eikä maksua palauteta, mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kauden aikana oppilaat ilmoittautuvat vastaanottoon omalla nimellään joka kerta saapuessaan tunnille.

2. Maksut

Kausikortin hinta sisältää kaikki lukukauden tunnit kokeiluviikosta lähtien. Kausikorttia myydään lähtökohtaisesti syyskaudella syyskuun loppuun asti ja kevätkaudella helmikuun loppuun asti. Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti aloitusviikon mukaan ja se tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu, tanssikoululla on oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen.

Kausikortti maksetaan tanssikoulun kassalle viimeistään kokeiluviikon jälkeen tullessasi valitsemallesi tunnille tai laskua vastaan 7 pv netto. Tanssikoulu lähettää laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu ja korkolain mukainen viivästyskorko. Jos asiakas joutuu maksamaan kausikortin kassalle kahdessa erässä (esim. kortin turvarajojen vuoksi), veloitamme toisesta erästä 5 euron käsittelymaksun.

1h tai 2h viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kahdessa erässä, ja 3h tai enemmän viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kolmessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan laskua vastaan viimeistään kokeiluviikon jälkeen tullessasi valitsemallesi tunnille, toinen erä syyskuun/helmikuun loppuun mennessä, ja mahdollinen kolmas erä lokakuun/maaliskuun loppuun mennessä. Laskutuslisä on 10 euroa/lasku. Erissä maksettava kausikortti erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi, vaikka oppilas keskeyttäisi kesken kauden.

Maksuvälineiksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit ja käteinen. Maksuvälineinä käyvät myös Edenred, ePassi, Smartum ja Tyky, jotka annetaan maksamisen yhteydessä tai ennen laskun eräpäivää tanssikoulun kassalle. Emme vastaanota paperisia liikuntaseteleitä. Huomioithan, että liikuntasetelit ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön. Niillä ei voi maksaa esim. oman lapsen tanssitunteja.

3. Alennukset

Sisaralennus on 15 euroa toisesta sisaruksesta. Kahdesta sisaruksesta toinen maksaa täyden hinnan ja edullisemmasta kortista annetaan 15 euroa alennusta. Oppilasmaksuihin ei tehdä jälkikäteen sisaralennusmuutoksia, joten ilmoitathan kaikki perheenjäsenet samalla kertaa.

Opiskelija-alennus on 15 euroa koko kauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti. Esitä kortti tanssikoulun kassalla.

Alennuksia voi saada vain yhden kerrallaan. Alennukset eivät koske normaalilukujärjestyksen ulkopuolisia tunteja, joita ovat mm. workshopit ja leirit. Alennukset eivät koske myöskään kilpailuryhmiä.

4. Poissaolot, sairastuminen ja korvauskäytäntö

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla toiselle vastaavantasoiselle tai alemman tason tunnille ilmoittautumalla kassalle ennen tuntia. Korvaustunnin pituus saa olla enintään oman ryhmän tunnin pituus. Korvaamassa voi käydä myös eri lajin tanssitunnilla. Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Korvaamassa voi käydä kuluvan kauden aikana. Korvauksia ei voi tehdä koreografiatunneilla 5 viikkoa ennen näytöksiä, koska tanssitunneilla harjoitellaan näytösesitysten muodostelmia ja paikkoja. Oppilas voi korvata korkeintaan 8 poissaoloa / viikkotunti / kausi.

Tanssikoulu ei korvaa rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä kauden aikana.

Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa tanssikoulu korvaa lääkärintodistusta vastaan neljän viikon karenssin jälkeen jo maksetut tanssitunnit lääkärintodistuksen mukaan. Sairastapauksia, jotka ovat neljä viikkoa tai alle, ei korvata rahallisesti. Alle neljän viikon poissaoloissa käytössä on korvaustuntikäytäntö. 5 ja 10 kerran korteissa tanssikoulu palauttaa maksetun maksun vain, jos lääkärintodistuksen aika ylittää kortin voimassaoloajan. Mikäli lääkärintodistus ei ylitä voimassaoloaikaa, siirretään kortin voimassaoloaikaa lääkärintodistuksen mukaan. Lääkärintodistuksesta on käytävä päivämäärinä ilmi liikuntakiellon ajankohta.

5. Tiedotus

Tanssikoulun toiminnasta tiedotetaan sähköpostitse, nettisivujen, sosiaalisen median ja tanssikoulun ilmoitustaulun kautta.

Asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat ajan tasalla ja sähköpostiosoite on säännöllisesti käytössä. Mikäli annetut yhteystiedot ovat väärät, tanssikoulu ei vastaa puutteellisista tiedoista.

6. Vakuutukset

Tanssikoululla on vastuuvakuutus, joka astuu voimaan mikäli tanssikoulun laiminlyönnistä aiheutuu vahinkoa oppilaalle. Suosittelemme asiakkaille omaa henkilökohtaista vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

7. Tunti- ja opettajamuutokset

Tanssikoulu pidättää oikeuden tunti- ja opettajamuutoksiin. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan esimerkiksi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, asiakkaalle palautetaan kuittia vastaan maksettu kausimaksu vähennettynä toteutuneiden tuntien arvolla, jos asiakas ei halua vaihtaa toiselle tunnille.

Opettajan mahdollisissa sairastapauksissa paikalle pyritään saamaan sijainen. Sijaisen pitämä tunti voi olla eri tanssilajia, kuin mitä tunti on kalenterissa.

Mikäli valtio määrää koronan tai muun tautiepidemian vuoksi rajoituksia tanssikoulun toimintaan, tunnit pidetään lukujärjestyksen mukaisesti live-online -tunteina.

8. Muuta tärkeää

Tanssikoulun tunneilla valmistetut esitykset ja koreografiat ovat tekijänoikeuslain alaisia. Niitä ei saa esittää eikä julkaista ilman tanssikoulun ja koreografin lupaa.

Tanssikoululla on oikeus käyttää tunneilla ja näytöksissä oppilaista otettuja valokuvia ja videoita tanssikoulun nettisivuilla, Facebook- ja Instagram-sivuilla sekä markkinoinnissa.

Tanssikoulu ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista.

Tanssitunnille saa ottaa mukaan vesipullon, mutta muita eväitä (purkkaa, mehua ym.) ei saa tuoda saliin.

Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssikoulun aulassa. Saliin vanhemmat pääsevät vain opettajan kutsuessa.

Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on sairaus, joka opettajan on hyvä tietää.

Ilmoittautuessaan asiakas hyväksyy tanssikoulun säännöt ja toimintaohjeet.

Suvi Salmi Dance Company Oy pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.