SSDC hakee uusia tanssijoita kisaryhmiinsä kaudelle 2022-2023!

Haku SSDC Crew -street dance -kisaryhmään torstaina 9.6. klo 17-18. Alaikäraja noin 13 vuotta, ei yläikärajaa.

Haku .contemp. -contemporary jazz -kisaryhmään torstaina 9.6. klo 18-19. Alaikäraja noin 15 vuotta, ei yläikärajaa.

Haku Lights on Broadway -musikaalitanssikisaryhmään torstaina 9.6. klo 19-20. Alaikäraja noin 15 vuotta, ei yläikärajaa.

Ilmoittaudu hakutilaisuuteen sähköpostitse info@suvisalmidc.fi kertomalla, mihin kisaryhmään/ryhmiin olet hakemassa ja lyhyesti mikä on tanssitaustasi.

Kisaryhmien vuosimaksut ja niiden tuntisisällön löydät nettisivujen ”hinnasto”-linkistä.

.CONTEMP.

.contemp. on contemporary jazz -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja -kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat vahvat, tarinankerronnalliset koreografiat, joissa painotetaan rohkeaa ilmaisua ja omaperäistä liikekieltä. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

LIGHTS ON BROADWAY

Lights on Broadway on broadway-tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmä valitsee vuosittain yhden Broadway-musikaalin, jonka pohjalta lähdetään työstämään uutta kisa- tai esityskoreografiaa.

Valitun musikaalin tyyli vaikuttaa myös koreografian liikekieleen. Broadway-koreografia voi olla esimerkiksi jazzia, show’ta tai street dancea. Ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa -ja kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat ammattimainen esiintyminen ja tarinankerronta. Ryhmä on tällä hetkellä Suomen ainoa kilpaileva broadway-tyylilajin edustaja. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

SSDC CREW

SSDC Crew on street dance -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat vahva tekniikka, rehellinen street dance -tyyli ja valovoimainen esiintyminen. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.