SSDC:n kisaryhmiin haetaan uusia tanssijoita hakutilaisuudessa ti 4.6. klo 17-20.

Ilmoittauduthan hakutilaisuuteen sähköpostitse info@suvisalmidc.fi kertomalla, mihin kisaryhmään/kisaryhmiin olet hakemassa ja mikä on tanssitaustasi. Jos et pääse osallistumaan hakutilaisuuteen, voit hakea kisaryhmään videolla.

SSDC Crew klo 17-18

.contemp. klo 18-19

Lights on Broadway klo 19-20

.CONTEMP.

.contemp. on contemporary jazz -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja -kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat vahvat, tarinankerronnalliset koreografiat, joissa painotetaan rohkeaa ilmaisua ja omaperäistä liikekieltä. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

LIGHTS ON BROADWAY

Lights on Broadway on broadway-tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmä valitsee vuosittain yhden Broadway-musikaalin, jonka pohjalta lähdetään työstämään uutta kisa- tai esityskoreografiaa.

Valitun musikaalin tyyli vaikuttaa myös koreografian liikekieleen. Broadway-koreografia voi olla esimerkiksi jazzia, show’ta tai street dancea. Ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa -ja kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat ammattimainen esiintyminen ja tarinankerronta. Ryhmä on yksi Suomen ensimmäisistä kilpailevista broadway-tyylilajin edustajista. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

SSDC CREW

SSDC Crew on street dance -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat vahva tekniikka, rehellinen street dance -tyyli ja valovoimainen esiintyminen. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.