Suvi Salmi Dance Companyn kisaryhmissä (.contemp.-muodostelma, .contemp.-pienryhmä & SSDC Crew) on vielä muutamia vapaita paikkoja jäljellä! 

Jos olet kiinnostunut treenaamaan tavoitteellisesti kannustavassa ja lämpimässä ilmapiirissä ja ammattitaitoisessa ohjauksessa, laita sähköpostia osoitteeseen info@suvisalmidc.fi niin kerromme mielellämme lisää.

.CONTEMP.-MUODOSTELMA

.contemp.-muodostelma on contemporary jazz -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja -kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat vahvat, tarinankerronnalliset koreografiat, joissa painotetaan rohkeaa ilmaisua ja omaperäistä liikekieltä. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

.CONTEMP.-PIENRYHMÄ
(AIKUISET 1 & AIKUISET 2)

.contemp.-pienryhmä on contemporary jazz -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä. Ryhmässä on kaksi ikäsarjaa: aikuiset 1 (noin 15-30-vuotiaat) ja aikuiset 2 (+31-vuotiaat). Ryhmiin haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta.

Aikuiset 1 –ikäsarjan ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa ja -kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja sekä kunniamainintoja. Aikuiset 2 -ikäsarjan ryhmä aloitti kilpailutaipaleensa keväällä 2019 ja nappasi ensimmäisistä kisoista hopeaa. Ryhmien erityisosaamisalueita ovat vahvat, tarinankerronnalliset koreografiat, joissa painotetaan rohkeaa ilmaisua ja omaperäistä liikekieltä. Ryhmien perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

LIGHTS ON BROADWAY

Lights on Broadway on broadway-tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 15 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmä valitsee vuosittain yhden tai useamman Broadway-musikaalin, jonka pohjalta lähdetään työstämään uutta kisa- tai esityskoreografiaa.

Valitun musikaalin tyyli vaikuttaa myös koreografian liikekieleen. Broadway-koreografia voi olla esimerkiksi jazzia, show’ta tai street dancea. Ryhmä on voittanut valtakunnallisissa tanssikatselmuksissa -ja kilpailuissa lukuisia kulta-, hopea- ja pronssipalkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat ammattimainen esiintyminen ja tarinankerronta. Ryhmä on tällä hetkellä Suomen ainoa kilpaileva broadway-tyylilajin edustaja. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.

SSDC CREW

SSDC Crew on uusi, street dance -tyylilajiin erikoistunut kisa- ja esiintyvä ryhmä, johon haetaan vuosittain uusia tanssijoita hakutilaisuuden kautta. Ryhmän alaikäraja on noin 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Ryhmän erityisosaamisalueita ovat vahva tekniikka, rehellinen street dance -tyyli ja valovoimainen esiintyminen. Ryhmän perustajana ja valmentajana toimii Suvi Salmi.