Hinnasto kevät 2024

Syyslukukausi sijoittuu aikavälille 15.1.-12.5.2024 ja sisältää 16 opetusviikkoa (hiihtolomaviikolla ei ole opetusta). Jos opetustunti osuu pyhäpäivälle, tunti perutaan ja korvataan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana saman kauden aikana. 

Yhden tunnin kesto on 55 min.

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti aloitusviikon mukaan. Kausikortti sisältää tietyn määrän opetustunteja viikossa yhden lukukauden ajan. Kausikortilla osallistutaan viikoittain samoille tunneille. Anytime-kortti sisältää kaikki lukujärjestyksen viikkotunnit, pois lukien kisaryhmien tunnit, workshopit, leirit yms. Kausikortit ja Anytime-kortti ovat lähtökohtaisesti myynnissä helmikuun loppuun asti.

Jos et halua ilmoittautua tunneille sitovasti, 5 tai 10 kerran kortilla tai kertamaksulla voit osallistua Hip Hop tekniikka&freestyle -, Baletti 15+ jatko-edistyneet -, House 15+ avoin -, Jumps&Turns jatko-edistyneet -, Jumps&Turns alkeet -& Experimental -tunneille.

Kisaryhmiin sitoudutaan aina koko lukuvuodeksi (syksy 2023 – kevät 2024).


Kausikortti 1h / vko

205 euroa

Kausikortti 2h / vko

380 euroa

Kausikortti 3h / vko

530 euroa

Kausikortti 4h / vko

660 euroa

Anytime

770 euroa


5 & 10 kerran kortit

5 tai 10 kerran korteilla voit osallistua Hip Hop tekniikka&freestyle -, Baletti 15+ jatko-edistyneet -, House 15+ avoin -, Jumps&Turns jatko-edistyneet -, Jumps&Turns alkeet -& Experimental -tunneille.

5 krt kortti 75 euroa (voimassa 3 kk)
10 krt kortti 150 euroa (voimassa 5 kk)


Kertamaksu

16 euroa / tunti

Kertamaksulla pääset kokeilemaan lukujärjestyksen tunteja maksuttoman kokeiluviikon jälkeen.


.contemp.-kisaryhmän vuosimaksu

900 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Jumps&Turns jatko-edistyneet -tunnin ja kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin syksyllä ja Experimental-tunnin keväällä, yht. 3 tuntia viikossa

SSDC Crew -kisaryhmän vuosimaksu

900 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Hip Hop tekniikka&freestyle -tunnin ja kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin syksyllä ja Experimental-tunnin keväällä yht. 3 tuntia viikossa

Lights on Broadway -kisaryhmän vuosimaksu

900 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Jumps&Turns jatko-edistyneet -tunnin ja kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin syksyllä ja Experimental-tunnin keväällä, yht. 3 tuntia viikossa


Huomioithan, että…

Maksuvälineiksi käyvät yleisimmät pankkikortit, käteinen, liikuntasetelit (Edenred, ePassi, Smartum ja Tyky), lasku ja yleisimmät luottokortit. Emme vastaanota paperisia liikuntaseteleitä.

Kausikortti maksetaan tanssikoulun kassalle, tai laskua vastaan (7 pv netto). 2h tai enemmän viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kahdessa erässä, ja 3h tai enemmän viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kolmessa erässä. Laskutuslisä on 10 €/lasku. Jos joudut maksamaan kassalle kahdessa erässä (esim. kortin turvarajojen vuoksi), veloitamme toisesta erästä 5 euron käsittelymaksun.

Sisaralennus on 15 euroa toisesta sisaruksesta. Sisaruksista toinen maksaa täyden hinnan ja edullisemmasta kortista annetaan 15 euron alennus.

Opiskelija-alennus on 15 euroa koko kauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti.

Alennukset eivät koske kilpailuryhmiä.

Hinnat sisältävät alv 10 %.