Hinnasto syksy 2024

Syyslukukausi sijoittuu aikavälille 19.8.-15.12.2024 ja sisältää 16 opetusviikkoa (syyslomaviikolla ei ole opetusta). Jos opetustunti osuu pyhäpäivälle, tunti perutaan ja korvataan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana saman kauden aikana. 

Yhden tunnin kesto on 55 min.

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti aloitusviikon mukaan. Kausikortti sisältää tietyn määrän opetustunteja viikossa yhden lukukauden ajan. Kausikortilla osallistutaan viikoittain samoille tunneille. Anytime-kortti sisältää kaikki lukujärjestyksen viikkotunnit, pois lukien kisaryhmien tunnit, workshopit, leirit yms. Kausikortit ja Anytime-kortti ovat lähtökohtaisesti myynnissä syyskuun loppuun asti.

Jos et halua ilmoittautua tunneille sitovasti, 5 tai 10 kerran kortilla tai kertamaksulla voit osallistua Jumps&Turns jatko-edistyneet -, Baletti 15+ jatko-edistyneet -, Hip Hop tekniikka&freestyle -, Street Dance 15+ alkeet -, Jumps&Turns alkeet – ja Kehonhuolto&lattiatekniikka -tunneille.

Kisaryhmiin sitoudutaan aina koko lukuvuodeksi (syksy 2024 – kevät 2025).


Kausikortti 1h / vko

220 euroa (esimerkiksi laskulla kahdessa erässä 110 euroa/erä)

Kausikortti 2h / vko

400 euroa (esimerkiksi laskulla kahdessa erässä 200 euroa/erä)

Kausikortti 3h / vko

560 euroa (esimerkiksi laskulla kolmessa erässä 186,67 euroa/erä)

Kausikortti 4h / vko

690 euroa (esimerkiksi laskulla kolmessa erässä 230 euroa/erä)

Anytime

790 euroa (esimerkiksi laskulla kolmessa erässä 263,33 euroa/erä)


5 & 10 kerran kortit

5 tai 10 kerran korteilla voit osallistua Jumps&Turns jatko-edistyneet -, Baletti 15+ jatko-edistyneet -, Hip Hop tekniikka&freestyle -, Street Dance 15+ alkeet -, Jumps&Turns alkeet – ja Kehonhuolto&lattiatekniikka -tunneille.

5 krt kortti 95 euroa (voimassa 3 kk)
10 krt kortti 180 euroa (voimassa 5 kk)


Kertamaksu

20 euroa / tunti

Kertamaksulla pääset kokeilemaan lukujärjestyksen tunteja maksuttoman kokeiluviikon jälkeen.


.contemp.-kisaryhmän vuosimaksu

960 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Jumps&Turns jatko-edistyneet -tunnin ja Kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin syksyllä ja Improvisaatio-tunnin keväällä, yht. 3 tuntia viikossa

SSDC Crew -kisaryhmän vuosimaksu

960 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Hip Hop tekniikka&freestyle -tunnin ja Kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin syksyllä ja Improvisaatio-tunnin keväällä yht. 3 tuntia viikossa

Lights on Broadway -kisaryhmän vuosimaksu

960 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Jumps&Turns jatko-edistyneet -tunnin ja Kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin syksyllä ja Improvisaatio-tunnin keväällä, yht. 3 tuntia viikossa


Huomioithan, että…

Maksuvälineiksi käyvät yleisimmät pankkikortit, käteinen, liikuntasetelit (Edenred, ePassi, Smartum ja Tyky), lasku ja yleisimmät luottokortit. Emme vastaanota paperisia liikuntaseteleitä.

Kausikortti maksetaan tanssikoulun kassalle, tai laskua vastaan (7 pv netto). 1h tai 2h viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kahdessa erässä, ja 3h tai enemmän viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kolmessa erässä. Laskutuslisä on 10 €/lasku. Jos joudut maksamaan kassalle kahdessa erässä (esim. kortin turvarajojen vuoksi), veloitamme toisesta erästä 5 euron käsittelymaksun.

Sisaralennus on 15 euroa toisesta sisaruksesta. Sisaruksista toinen maksaa täyden hinnan ja edullisemmasta kortista annetaan 15 euron alennus.

Opiskelija-alennus on 15 euroa koko kauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti.

Alennukset eivät koske kilpailuryhmiä.

Hinnat sisältävät alv 10 %.