Hinnasto kevät 2023

Kevätlukukausi sijoittuu aikavälille 16.1.-14.5.2023 ja sisältää 16 opetusviikkoa (hiihtolomaviikolla ei ole opetusta). Jos opetustunti osuu pyhäpäivälle, tunti perutaan ja korvataan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana saman kauden aikana. 

Yhden tunnin kesto on 55 min.

Kausimaksu määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti aloitusviikon mukaan. Kausikortti sisältää tietyn määrän opetustunteja viikossa yhden lukukauden ajan. Kausikortilla osallistutaan viikoittain samoille tunneille. Anytime-kortti sisältää kaikki lukujärjestyksen viikkotunnit, pois lukien kisaryhmien tunnit, workshopit, leirit yms. Kausikortit ja Anytime-kortti ovat lähtökohtaisesti myynnissä helmikuun loppuun asti.

Jos et halua ilmoittautua tunneille sitovasti, 10 tai 20 kerran kortilla tai kertamaksulla voit osallistua Kehonhuolto&lattiatekniikka -, Jumps&Turns alkeet -, Jumps&Turns jatko-edistyneet -, Experimental 15+ jatko-edistyneet -, Hip Hop tekniikka&freestyle – & Baletti 15+ jatko-edistyneet -tunneille.

Kisaryhmiin sitoudutaan aina koko lukuvuodeksi (syksy 2022 – kevät 2023).


Kausikortti 1 h / vko

195 euroa

Kausikortti 2 h / vko

360 euroa

Kausikortti 3 h / vko

510 euroa

Kausikortti 4 h / vko

630 euroa

Anytime

740 euroa


10 & 20 kerran kortit

10 tai 20 kerran korteilla voit osallistua Kehonhuolto&lattiatekniikka -, Jumps&Turns alkeet -, Jumps&Turns jatko-edistyneet -, Experimental 15+ jatko-edistyneet -, Hip Hop tekniikka&freestyle – & Baletti 15+ jatko-edistyneet -tunneille.

10 krt kortti (à 1 tunti) 150 euroa (voimassa 5 kk)
20 krt kortti (à 1 tunti) 280 euroa (voimassa 10 kk)


Kertamaksu

16 euroa / 1 tunti

Kertamaksulla pääset kokeilemaan lukujärjestyksen tunteja maksuttoman kokeiluviikon jälkeen.


.contemp.-kisaryhmän vuosimaksu

840 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Jumps&Turns jatko-edistyneet -tunnin ja kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin, yht. 3 tuntia viikossa

SSDC Crew -kisaryhmän vuosimaksu

840 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Hip Hop tekniikka&freestyle -tunnin ja kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin, yht. 3 tuntia viikossa

Lights on Broadway -kisaryhmän vuosimaksu

840 euroa
sis. kisakoreografiatunnin, Jumps&Turns jatko-edistyneet -tunnin ja kehonhuolto&lattiatekniikka -tunnin, yht. 3 tuntia viikossa


Huomioithan, että…

Maksuvälineiksi käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit ja käteinen sekä Edenred, ePassi, Smartum ja Tyky. Kausikortti maksetaan tanssikoulun kassalle, tai laskua vastaan (7 pv netto). 3 h tai enemmän viikossa treenaavat voivat maksaa kausikorttinsa kahdessa erässä.  Laskutuslisä on 10 €/lasku. Jos joudut maksamaan kassalle kahdessa erässä (esim. kortin turvarajojen vuoksi), veloitamme toisesta erästä 5 euron käsittelymaksun.

Sisaralennus on 10% toisesta sisaruksesta. Sisaruksista toinen maksaa täyden hinnan ja edullisemmasta kortista annetaan 10% alennusta.

Opiskelija-alennus on 10% koko kauden maksusta. Opiskelijoiksi lasketaan ne, joilla on voimassaoleva korkea-asteen opiskelijakortti.

Alennukset eivät koske kilpailuryhmiä.

Hinnat sisältävät alv 10 %.