Opettajat


Suvi Salmi

Suvi Salmi

Suvi on rovaniemeläistaustainen, nykyään tamperelaistunut tanssija, tanssinopettaja, koreografi ja Suvi Salmi Dance Companyn perustaja. Hän on aloittanut tanssiharrastuksen 8-vuotiaana Hot Cakes -tanssikoulussa Rovaniemellä ja kilpaillut vuodesta 2000 saakka menestyksekkäästi FDO:n ja IDO:n kilpailuissa sekä Performing Arts-, Street- että Disco-lajeissa. Suvi kilpailee aktiivisesti edelleen, nykyään siirtyen yhä enemmän koreografin ja tuomarin rooliin.

Suvi on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2013. Hän on vuosien varrella opettanut useita eri lajeja lapsista aikuisiin ja valmentanut lukuisia kisaryhmiä. Suvin kisaryhmät ovat niittäneet valtavaa menestystä valtakunnallisissa tanssikisoissa ja -katselmuksissa viimeisen kolmen vuoden aikana. Suvi omaa vahvan teatteri- ja laulutaustan, on esiintynyt eri teattereiden musikaaleissa ja hänellä on filosofian maisterin tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta.

Tanssinopettajana Suvi on innostava, kannustava ja luova. Hän antaa rakentavaa palautetta henkilökohtaisesti ja huomioi oppilaidensa yksilölliset tarpeet. Suvi haluaa painottaa tunneillaan eri tanssilajien teknistä osaamista ja ajatusta siitä, että jokainen tanssilaji tukee toisiaan ja vahvistaa tanssijoiden omaa persoonallista liikekieltä. Suvi keskittyy myös teatteritaustansa valossa tanssijoiden ilmaisuvoiman kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Josefiina Kotajärvi

Josefiina Kotajärvi

Josefiina on nouseva nimi Suomen tanssimaailmassa. Hän on tanssinut pienestä asti useampia tanssilajeja ja erikoistunut katutansseihin. Hän kouluttaa itseään jatkuvasti parhaimpien opissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Tyyliltään Josefiina on räväkkä, ja hän rakastaa yhdistää erilaisia liikelaatuja ja tulkita musiikkia fyysisesti. Opettajana hän on rento ja kannustava. Hän vaatii oppilailtaan paljon, mutta rohkaisee heitä henkilökohtaiseen kehitykseen. Josefiinan tunneilla keskitytään oman kehon tutkimiseen, koreografioiden tulkitsemiseen, esiintymiseen, musiikin kuuntelemiseen ja hauskanpitoon.

Milja Lehto

Milja Lehto

Milja aloitti tanssin 9-vuotiaana jazzilla ja baletilla. 14-vuotiaana hän alkoi tanssia esiintyvässä Promenade-tanssiryhmässä, jossa treenattiin monipuolisesti eri tyylejä, kuten nykytanssia, lattareita, afroa ja street-tanssia. Street-lajeja Milja on treenannut aktiivisesti vuodesta 2008 saakka. Vuosina 2012–2013 Milja asui Sloveniassa, jolloin hän treenasi useita euroopan- ja maailmanmestaruuksia voittaneessa Artifex Dance Crew’ssa sekä maineikkaassa Kazinan tanssikoulussa. Itsensä kehittäminen ja uuden oppiminen on Miljalle tärkeää, ja treenireissuja onkin tullut tehtyä mm. Kroatiaan, Ruotsiin, Maltalle, Iso-Britanniaan, Viroon, Espanjaan ja Hollantiin.

Vuodesta 2013 lähtien Milja on opettanut streetiä, showtanssia ja housea eri tanssikouluissa Pirkanmaalla. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia tanssijoita lapsista aikuisiin. Opettajana hän on lempeän haastava. Miljalle on tärkeää, että tunneilla opitaan uutta mutta hyvässä hengessä.

Eveliina Kiukkonen

Eveliina Kiukkonen

Eveliina on tamperelainen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2015 ja työskennellyt useissa kaupunginteattereissa näyttelijänä ja tanssijana.

Eve painottaa tunneillaan turvallista ja siistiä tanssitekniikkaa ja ilmaisua. Hän haluaa opettaa oppilaitaan monipuolisiksi tanssijoiksi, jotka osaavat nauttia esiintymisestä ja heittäytyä.

Manu Uimi

Manu Uimi

Manu on valmistunut Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi. Hän on toiminut opetustyön ohella tanssijana eri produktioissa sekä kokenut myös SM-kilpailut tanssijana.

Manu haluaa hyödyntää monipuolista tanssikokemustaan eri tanssilajeja sekoittamalla ja fuusioimalla. Tärkeää on rytmitaju ja musiikin kuuleminen sekä kehon monipuolinen käyttö musiikin mukana. Manu haluaa muistuttaa, että tanssitunnilla kannattaa aina kysyä, jos jotain asiaa ei ymmärrä, sillä yhdessä löydämme ratkaisut.

Oona Maria Orava

Oona Maria Orava

Oona aloitti tanssin harrastamisen 3-vuotiaana. 8-vuotiaana hän aloitti aktiivisen harrastuksen Nurmijärven Tanssiopistossa, jossa myöhemmin pääsi mukaan erikoiskoulutusryhmään sekä suoritti taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän syventävät opinnot. Myöhemmin Oona treenasi ahkerasti eri katutanssityylejä Dance.fi-tanssikoulussa. Myöhemmin Oona muutti Tampereelle opiskelemaan ja on valmistunut liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistosta.

Oona haluaa jatkuvasti kehittää sekä omaa tanssijuuttaan että pedagogisia taitojaan, minkä vuoksi hän käy ahkerasti kursseilla sekä Suomessa että ulkomailla. Oona on esiintynyt ja kilpaillut lukuisissa eri ryhmissä ja lajeissa. Hän on menestynyt kilpailuissa FreQ7-ryhmänsä kanssa, jota hän valmentaa. Oona on opettajana salliva ja kannustava ja nauttii erityisesti lasten opettamisesta.

Maija Mustonen

Maija Mustonen

Maija on ammatiltaan fysioterapeutti ja hän valmistui vuonna 2017 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Maija teki opinnäytetyönsä tanssinharrastajien alaselän liikekontrollin häiriöistä ja niiden kuntouttamisesta, yhdistäen näin fysioterapian kuntouttavia keinoja ja itselleen rakkaan harrastuksen tanssin.

Maija on harrastanut tanssia kasvavassa määrin vuodesta 2007. Lajeina on ollut muun muassa street- ja showtanssi sekä contemporary jazz ja broadway. Näiden kaikkien lajien parissa hänellä on kokemusta kisaamisesta SM-tasolta lähtien sekä esiintymisestä erilaisissa produktioissa.

Tavoitteena Maijalla on työskennellä sekä tanssin harrastajien että ammattilaisten parissa ja tuoda tanssijoille keinoja edistää kehon kannatusta, voimaa ja notkeutta sekä ylläpitää fyysinen suorituskyky tasaisena läpi koko kauden. Näillä keinoilla pystytään ennaltaehkäisemään vammojen syntymistä ja mahdollistamaan kehon monipuolinen hyödyntäminen lajin vaatimusten mukaisesti.